Skuffer

Skuffer til din servicevogn

Skufferne er designet med fokus på høj kvalitet og høj sikkerhed. Vores eget designede håndtag har fået fine anbefalinger og godkendt af RISE (det svenske nationale testbureau). Vores skuffer har ingen løse fronter, der kan løsnes, men er bøjet i ét stykke, hvilket gør dem ekstra holdbare og stabile. Alle vores kassettepatroner har kuglelejer, der gør det let at trække skuffen ud, selv når den er tungt belastet. Hvis du har brug for opbevaring af små genstande som skruer og møtrikker, anbefaler vi sortimentskassen Cassette Carry Lite fra Raaco.

Hylder

Hylder til dine varevogne fås i forskellige længder og dybder. Kanten på alle standardhylder er 60 mm høj og sikrer, at din belastning ikke falder ud. Alle vores forskellige hylder leveres med gummimåtter, der holder tingene stille, mens du kører. Gummimåtterne dæmper lyden og gør systemet mere støjsvagt, det beskytter også dine ting mod at blive beskadiget.

Rørhylder

Der er også en øverste hylde, som vi kalder Rørhylde, den smalle hylde er 200 mm. Det er teleskopisk, men fås også i faste længder. Rørhylden er monteret øverst i et system og er god opbevaring til rør, vaterpas og andre aflange gadgets.

Døre

Hylder med en dør, som du klapper ned foran på hylden, så du nemt kan komme ud af din last. Plastknapper skrues på den åbne hylde, som døren derefter fastgøres til.

 

Skuffer & Hylder