Bæredygtig og sikker

BOB System Racks er enkle at montere, forstørre, skifte og flytte mellem køretøjer. Vi samarbejder med leverandøre omkring Småland i Sverige, der sørger for, at systemet er solidt. Dette har ført til, at BOB næsten aldrig har nogen reklamationer. Grundlaget for hyldesystemet er en kraftig gavl, kasser og hylder.

Hvad der ved første øjekast kan se ud som ethvert bilindretning vil have en anden betydning, når du ser lidt nærmere på hver detalje. Vores produkter er omhyggeligt udformet for at opnå maksimal holdbarhed til en attraktiv pris. Vores system er designet til at holde lasten på plads ved et sammenbrud, og monteringen, vi fremstiller, systemet til at bevæge sig så lidt som muligt i tilfælde af et stærkt brud.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi ønsker, at du, der køber BOB System bilindretning, skal føle sig sikker på vejene. Ofte er bilerne tungt lastede, og vi vil bidrage til en mere sikker arbejdsplads, derfor stræber vi konstant efter at gøre produktet lettere uden at gå på kompromis med stabilitet og kvalitet.

For den allerbedste sikkerhed anbefaler vi, at du vælger at montere dit bilinteriør med en af ​​vores Bobbers. Vores Bobbers har gennemført et monteringskursus hos os. Hvis du vælger at montere dit bilindretning  selv, kan vi ikke garantere din sikkerhed på samme måde, da montering i bilen er en af ​​de vigtigste parametre.

 

Crash Test RISE

BOB System’s stativer er godkendt af Rise (det svenske nationale testkontor) med ros.

Var noga när du köper bilinredning att det inte enbart står att inredningen är krocktestad utan även godkänd! Vår inredning fick beröm över hur säkert inredningen står i bilen. Vid krocktestet lastas modulinredningen med vikter och körs på en skena framåt innan det smäller.

 

 

TüV Nord-certificeret

BOB bilindretnings Systems har TüV Nord-certificering for sikker lastning. Ved TüV Nord-test lægges systemet i en varevogn med 1 ton grus. Bilen køres derefter i skarpe og hårde sving for at teste systemets stabilitet og holdbarhed. BOB-bilindretning bestod testen uden bemærkninger.

Vores løfte til dig er en 5-års garanti, når du installerer bilindretning  hos en af ​​vores forhandlere. BOB’s bilinteriør er derfor ikke kun pænt designet, men det er også et produkt, der er skabt for at overholde det, vi lover.

 

5 års garanti
Vi anbefaler, at du monterer dine BOB-systemstativ på en af ​​vores Bobbers / Forhandlere. Hvis du vælger at gøre det, ved vi, at varerne er samlet korrekt, og at der er foretaget en sikker installation på bilen. Når vi er monteret hos vores Bobbler / forhandler, kan vi love dig 5 års garanti.